Aloha!°

Da ska vi se vad har hant i veckan.. Har provat pa en hel del olika projekt. Byggde sma bord gjorde jag en dag, meningen att laxor ska goras pa dessa sa kanske inte blir sa jattepoppis bland traktens barn nu.. En av dagarna var jag och hamtade tra pa en jattestor fabrik som ger virke de inte vill ha till pisco sin fronteras. Traet ges sedan ut till familjer som inte har fatt hjalp med nagot husbygge. Blev tydligen naxtan slagsmal nar materialet skulle delas ut.

Har ocksa varit och lekt med barn i veckan pa ett dagscenter som heter Ludoteca. Nastan men bara nastan jobbigare an husbygge eftersom barnen hoppar pa dig nar du kommer och sen slapper de inte forran det ar dags att ga hem. Riktigt kul iaf och de lar mig spanska medan jag lar ut av min felfria *host host engelska. Sen sa har det aven varit lite husbygge, fixade ett tak som holl pa ett rasa genom att satta upp bambustockar. Igar var det cement som gallde och den har gangen hade vi ingen mixer sa fick blanda for hand, mycket skyfflande sa ryggen ar inte riktigt vad den en gang var om man sager sa, tur att en av kvinnorna har kan yoga!

I fredags var det auktion. Alla fick lamna in prylar som man har i ryggan men kanske inte behover, fick aven hitta pa olika tjanster. Typ frukost pa sangen och massage, nu var det inte bara sant som folk hittade pa, en kille ska byta namn helt och alla som bjod pa det far rosta om vad han ska heta, foreslog watertouch! En tjej ska tatuera hela det manliga nedre paketet pa sin ena skinka. Den som bjod hogst far designa det hela, bjod man tillrackligt hogt kunde man fa sitt namn eller ansikte bredvid men det tror jag inte nagon var tillrackligt dum att gora. Pisco ar ju inte korkade utan de hade "all you can drink night" samtidigt sa folk bjod ju extra hogt, igar kunde man ana en viss anger balnd folk men inte mycket annat att gora an att punga fram pengarna. Jag fick ett par regnbyxor och sa delade jag och en dansk pa kyckling fran kfc men vi angrade oss grovt nar en pizza lades fram precis efterat for kycklingen var inte god och inte heller billig men men vad gor man inte para los niños..

Idag var vi ett litet gang pa 6 pers som gav oss ivag pa utflykt. Akte bat till nagra oar har utanfor som kallas for fattigmansgalapagos. Sag pingviner, salar, flamencos sa det var coolt. Efter batturen akte vi runt i en nationalpark i narheten som heter paracas, jattefint var det. Hade en gubbe fran irland med oss som ar rolig for han klagar pa allt, skitsur blev han nar han sag maten och sa hatar han fisk sa han madde illa eftersom folk runtomkring honom at fisk, tappade pengar gjorde han ocksa men de hittade en tjej senare i sin sko och sa satte han sig pa sina glasogon och tappade sin kamera sa han vart lite butter.

Forresten matilda, salde din grona t-shirt pa auktionen, min texasroomie kopte den for lite mindre an 2 kr, skulle  ha passat honom fint om han fatt pa sig den!

Peace!

Kommentarer
Postat av: Emma

:o pingviner!!!!!!! Vad häftigt!

Fortsätt blogga det är skoj att se vad du har för dig!

2010-10-18 @ 21:08:09
Postat av: Ingrid

hmmmmmm flamencos?? flamenco är en dansstil amanda!! menar du flamingos?

2010-10-20 @ 13:24:17
Postat av: mamma

Låter härligt med havstur. Skulle gärna byta mot dagens höststädning. Det nya här hemma är väl att Teo går nerför trappan själv!

2010-10-23 @ 09:22:40
URL: http://hejperu.blogg.se/
Postat av: Storebror

Va tar sig jycken ned i vardagsrummet nu?

2010-10-23 @ 16:06:15
Postat av: Storebror

Förresten dags för lite bilder nu.

2010-10-23 @ 16:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0